PNA Administratie

Jaarrekeningen en rapportages

XBRL/SBR-proof

Ons administratiekantoor is XBRL/SBR proof en dit wil zeggen dat wij op een juiste en veilig manier uw financiële gegevens uitwisselen de Kamer van Koophandel en/of de belastingdienst.

- Jaarrekeningen en rapportages

Helderheid in financiën.

Heeft u een bv, coöperatie of een nv, dan bent u verplicht om een jaarrekening op te (laten) stellen en deze vervolgens te (laten) deponeren bij de Kamer van Koophandel. Maar ook voor andere rechtsvormen, zoals eenmanszaken, raden wij het aan om een jaarrekening op te (laten) stellen. Hoe meer helderheid in uw financiële gezondheid des te beter u met vertrouwen vooruit kunt kijken.

Tevens bieden wij rapportages aan, zodat u op basis van onze analyse makkelijk hierop kunt sturen en adequate beslissingen kunt nemen.

Artboard-21

Uw jaarrekening

Voor het opstellen van uw jaarrekening kunt u bij ons terecht. Moet er ook nog administratie verwerkt of gecontroleerd worden dan is dat uiteraard geen probleem, wij kunnen uw administratie ook verwerken of controleren voor een vast tarief.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen is uiteraard volledig vrijblijvend. We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting en zullen u graag persoonlijk adviseren!