PNA Administratie

Boekhouder Rijswijk

"Voor MKB-bedrijven die willen doorgroeien!"

- Wie wij zijn

Nauwkeurig en met passie.

PNA Administratie is een boekhouder met veel ervaring te Rijswijk en helpt ondernemers met passie bij de volledige boekhouding en advies hierbij. Wij gaan nauwkeurig en accuraat te werk voor ondernemers. We focussen ons met name op mkb-bedrijven die willen doorgroeien.

Artboard-23

Onze diensten

Onze dienstpakket bestaat uit het verzorgen van de financiële administratie(inclusief aangiften), fiscaal advies en fiscale vraagstukken. Extra bij ons is dat wij papieren bij u op locatie kunnen afhalen indien u dat prettig vindt. 

- Ook voor starters

Een startende ondernemer?

Voor startende ondernemers is het vinden van een geschikte boekhouder soms een hele klus. Als zzp’er zit je wellicht met veel vragen en heb je niet meteen heel veel te besteden. Daarom vind je bij ons administratiekantoor in Rijswijk, flexibele werknemers die je helpen op de tijden dat het jou ook uit komt. We hebben geen 9-tot-5 mentaliteit en komen ook gerust langs bij jou. Zo kun je je complete administratie uit besteden tegen een mooie prijs.

0 +
Jaar ervaring
0
Dagen/week bereikbaar
0 +
Bedrijven ondersteund

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen is uiteraard volledig vrijblijvend. We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting en zullen u graag persoonlijk adviseren!