PNA Administratie

Fiscale aangiftes

- Fiscale aangiftes

Efficiënt en deskundig.

Bij ons gaan de aangiftes zo soepel en makkelijk mogelijk. Wanneer uw factuur binnen is wordt deze gelijk verwerkt binnen het systeem. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat aangiftes te laat worden ingediend. Ook worden er controles uitgevoerd voor de aangifte van uw onderneming. Zo zorgen we ervoor dat we zo efficiënt mogelijk te werk gaan.

- Dienstverlening

De aangiftes waarin wij u ondersteunen.

Zijn de hiernaast genoemde aftrekposten niet voldoende? Dan kunnen we u altijd voorzien van uitgebreid advies over extra aftrekposten zoals: De hypotheekaftrek, partnervergoeding, omzetting rechtsvorm, scholingskosten en giften.

Dit is de btw oftewel de omzetbelasting die u per kwartaal moet indienen. In sommige gevallen moet dit zelfs op maandbasis. Dit wordt berekend aan de hand van te betalen btw minus de te vorderen belasting.

We maken de jaarrekening en de aangifte vennootschapsbelasting op tegen een vast laag tarief. Hierbij kunt u rekenen op onze kennis van de mogelijke aftrekposten. Indien wenselijk kunnen we ook de publicatiestukken deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Uiteraard verzorgen we ook de jaarlijkse aangifte inkomensbelasting. Hierbij houden we rekening met de aanwezige belastingaftrekmogelijkheden. Bijvoorbeeld: De oudedagsreserve, MKB-winstvrijstelling, meewerkaftrek, zelfstandigenaftrek, startersaftrek, algemene heffingskorting en aftrekposten.

- Informatief

Aftrekposten

Aftrekposten zijn kosten die u mag aftrekken van het belastbaar inkomen. Door die aftrekposten betaalt u mogelijk minder belasting. Dit is afhankelijk van de hoogte van de winst en aftrekposten waarop u recht heeft. Een aantal voorbeelden zijn:

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen is uiteraard volledig vrijblijvend. We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting en zullen u graag persoonlijk adviseren!